Sköldkörteln

Sveriges största Giftskandal - Amalgam

2017-02-09 11:30 #0 av: Jane-Lyzell

Förmodligen historiens största giftskandal genom tiderna - som döljs för allmänheten. Kvicksilvret och amalgam resterna förvaras likt atomsopor i urbergen för det är så farligt - men sätta det i våra munnar påstås ofarligt!?

Hur många sköldkörtelsjuka som blivit det ifrån sitt amalgam i sina tänder eller ifrån sina föräldrars tänder och troligen både och är nog ett stort mörkertal.

Förr blandade man friskt med blandmaterial i tänderna, guld och amalgam skapade  oral galvanism , elektriska strömningar ungefär som när man biter på stanniol papper (ni vet som har eller har haft amalgam) 

När jag själv drabbades av just  akut Amalgam  förgiftning  1995 så erkändes det inte att det existerade ens och jag fick kämpa med den lilla energi jag hade för att få hjälp - i dag har tack och lov amalgamet stoppats som fyllnadsmaterial - men se upp kompositer har metaller i sig med och plastmaterial som bör ifrågasättas. För att inte tala om gifterna i rotfyllningar , undvik rotfyllningar och har du dem dra ut dem, de gör mer skada en nytta i din mun.

Staten kommer aldrig erkänna vårt lidande vi gamla Amalgam drabbade - de skulle få betala så mycket skadestånd - därför får vi ingen upprättelse. 

Som en följd av Amalgamet slutade min sköldkörtel fungera och jag var väldigt nära att dö faktiskt - hade ingen ämnes omsättning alls. 

du kan läsa mer om Amalgam i våra tänder här ; http://www.amalgamskadefonden.se/vanliga_fragor.shtml

http://www.tf.nu/artiklar/sjukdomar-och-kvicksilver-paverkan/

Skrämmande läsning men tyvärr sann -Jag blir så arg när jag tänker på hur mitt liv kunnat vara utan amalgam i mina tänder - man till och med när man var Gravid  på mitten av 1980 tale(kanske tidigare en då)t gav fri tandvård till Gravida - hur många barn av i dag födda runt 80-90-talet har inte olika bokstavskombinationer eller dysleksi , allergier, Astma ja listan kan göras lång för våra barn som redan i fosterstadiet blev exponerade för kvicksilver - ursh man skäms å statens vägar  - fy vilken gift skandal.

Känner hur ledsen jag blir när jag skriver om detta 2 av mina 3 barn födda då har problem en gravt dyslektisk och en primära koncentrations svårigheter - vilket har i deras liv gjort ett strävsamt liv till rätten att finnas som dom är. Hur stort är detta mörkertalet barn kan man bara spekulera i. Men rapporterna om just olika bokstavskombinationer är hög idag. lika med allergier etc..

När jag var som sjukast ville jag stämma staten för denna giftskandal det var det som drev mig framåt (förutom min familj) Men jag har aldrig kommit till att orka ha den energin att dra igång en sådan process - det skulle vara intressant veta om någon gjort det eller skulle vilja ta sig ann att orka göra det - det borde ju finnas drabbade advokater med ;)  

Summa sumaron är du sköldkörtel sjuk - Sanera dina tänder - men gör det hos kunniga sanerare .

skrivet av Jane Lyzell 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2017-12-01 09:12 #1 av: Jane-Lyzell

viktigt med lång återhämtning efter sanering med bara rena produkter och mat 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.