Annons:
Etikettsköldkörteln
Läst 4217 ggr
Jane-Lyzell
2017-02-09 11:30

Sveriges största Giftskandal - Amalgam

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Förmodligen historiens största giftskandal genom tiderna - som döljs för allmänheten. Kvicksilvret och amalgam resterna förvaras likt atomsopor i urbergen för det är så farligt - men sätta det i våra munnar påstås ofarligt!?

Hur många sköldkörtelsjuka som blivit det ifrån sitt amalgam i sina tänder eller ifrån sina föräldrars tänder och troligen både och är nog ett stort mörkertal.

Förr blandade man friskt med blandmaterial i tänderna, guld och amalgam skapade  oral galvanism , elektriska strömningar ungefär som när man biter på stanniol papper (ni vet som har eller har haft amalgam) 

När jag själv drabbades av just  akut Amalgam  förgiftning  1995 så erkändes det inte att det existerade ens och jag fick kämpa med den lilla energi jag hade för att få hjälp - i dag har tack och lov amalgamet stoppats som fyllnadsmaterial - men se upp kompositer har metaller i sig med och plastmaterial som bör ifrågasättas. För att inte tala om gifterna i rotfyllningar , undvik rotfyllningar och har du dem dra ut dem, de gör mer skada en nytta i din mun.

Staten kommer aldrig erkänna vårt lidande vi gamla Amalgam drabbade - de skulle få betala så mycket skadestånd - därför får vi ingen upprättelse. 

Som en följd av Amalgamet slutade min sköldkörtel fungera och jag var väldigt nära att dö faktiskt - hade ingen ämnes omsättning alls. 

du kan läsa mer om Amalgam i våra tänder här ; http://www.amalgamskadefonden.se/vanliga_fragor.shtml

http://www.tf.nu/artiklar/sjukdomar-och-kvicksilver-paverkan/

Skrämmande läsning men tyvärr sann -Jag blir så arg när jag tänker på hur mitt liv kunnat vara utan amalgam i mina tänder - man till och med när man var Gravid  på mitten av 1980 tale(kanske tidigare en då)t gav fri tandvård till Gravida - hur många barn av i dag födda runt 80-90-talet har inte olika bokstavskombinationer eller dysleksi , allergier, Astma ja listan kan göras lång för våra barn som redan i fosterstadiet blev exponerade för kvicksilver - ursh man skäms å statens vägar  - fy vilken gift skandal.

Känner hur ledsen jag blir när jag skriver om detta 2 av mina 3 barn födda då har problem en gravt dyslektisk och en primära koncentrations svårigheter - vilket har i deras liv gjort ett strävsamt liv till rätten att finnas som dom är. Hur stort är detta mörkertalet barn kan man bara spekulera i. Men rapporterna om just olika bokstavskombinationer är hög idag. lika med allergier etc..

När jag var som sjukast ville jag stämma staten för denna giftskandal det var det som drev mig framåt (förutom min familj) Men jag har aldrig kommit till att orka ha den energin att dra igång en sådan process - det skulle vara intressant veta om någon gjort det eller skulle vilja ta sig ann att orka göra det - det borde ju finnas drabbade advokater med ;)  

Summa sumaron är du sköldkörtel sjuk - Sanera dina tänder - men gör det hos kunniga sanerare .

skrivet av Jane Lyzell

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

  • Redigerat 2020-09-25 09:00 av Jane-Lyzell
Annons:
Jane-Lyzell
2017-12-01 09:12
#1

viktigt med lång återhämtning efter sanering med bara rena produkter och mat

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2019-02-06 09:54
#2

😕 Väldigt intressant

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Denna kommentar har tagits bort.
Jane-Lyzell
2019-02-06 10:08
#4

http://www.tf.nu/nyhet/rotfyllda-tander-innehaller-alltid-bakterier/?fbclid=IwAR1HbSJWCuB36RIP9N2hbhJF7GlXzUgMHoGI9DXP4Tkkeed1Wx813VxqG8g

Rotfyllda tänder är livsfarliga

Rotfyllningar kan aldrig bli bakteriefria - riskerna för hälsan är uppenbara. Hal Huggins gjorde själv rotfyllningar, men när han läst om riskerna slutade han helt att göra sådana. Han berättar här om Weston Price arbete och hur han själv fick tillgång till alla Weston Price vetenskapliga arbeten. Price opererade in rotfyllda tänder under huden på kaniner och samtliga fick de sjukdomar människan som haft den rotfyllda tanden hade. Lyssna på Hal Huggins spännande berättelse och den helt otrolig historia om hur han fick alla Price vetenskapliga arbeten. 

Hal Huggins berättar om riskerna med rotfyllda tänder i en film presenterad av Price Pottenger Foundation. Det går helt enkelt inte att få en rotfylld tand bakteriefri - inte ens om man tar ut den och steriliserar den. Anledningen är alla små rotkanaler och dentinkanaler i vilka bakterierna gömmer sig. Med illustrationer redovisar Huggins hur rotfyllningar görs och varför de aldrig kan bli sterila. 

Här redovisar Hal Huggins också hur han fick flera koffertar med alla Weston Price vetenskapliga arbeten från början av 1900-talet. Hur han började läsa dessa mycket välgjorda försök där rotfyllda tänder opererades in under huden på kaniner. Huggins berättar också att han omedelbart slutade rotfylla tänder efter att ha läst några sidor av Price bok. Men han nöjde sig inte med det utan fortsatte forska för att se om det går att få dem bakteriefria. 

Han konstaterar också att rotfyllningar kan ge upphov till bröstcancer, MS och andra autoimmuna sjukdomar och att dessa ökat explosionsartat sedan rotfyllningar började bli vanliga på 1990-talet. Price visade att han till och med kunde åstadkomma hjärtattacker på kaniner om han tog rotfyllda tänder från en person som nyss haft en hjärtattack. Kaninen dog inom inom några dagar. Försöken upprepades med samma resultat. 

Huggins DNA-typade bakterier och fann mängder av patogena sådana i rotfyllda tänder. Dessutom fann han att metaller i tänderna ökar risken för patogena bakterier. Lyssna på Hal Huggins, det är lärorikt och intressant. Helt otroligt är att Hal Huggins fick Weston Price bortglömda forskningsrapporter först i slutet av 1990-talet eller 40 år efter Price död. Föredraget är inspelat 2013 och är nu mer aktuellt än någonsin. Dessutom är detta en enormt spännande historia. Tyvärr dog Hal Huggins för några år sedan, men många föredrag finns inspelade om man söker på youtube.

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2021-02-11 01:20
#5

Se detta

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen
Annons: