Tips

Helande mat recept

2018-06-17 11:30 #0 av: Jane-Lyzell

Hur viktigt är det att vi människor äter rätt och helande livsmedel? Jag skulle vilja säga att det är livsviktigt inte bra för oss med fel på sköldkörteln utan alla sk mystiska sjukdomar.

https://www.lyztran.com/2018/06/16/recept-pa-helande-mat/

Helande mat

Hur viktigt är det att vi människor äter rätt och helande livsmedel? Jag skulle vilja säga att det är livsviktigt. I dag ökar alla mystiska sjukdomar i Sverige och i övriga världen och har du läst min förra blogg  här så vet du att jag numera är ett ”fan” av Anthony Williams – ”Medical medium” och det han rekommenderar tillsammans med sin andliga vän den ”Högsta anden”

Efter 120 dagar intensivt följande av hans böcker, 16 kilo lättare i vikt och en hel del medicin minskning, ser jag ljust på framtiden och vill nu dela med till er alla hur man kan leva sundare och få ett rikare liv, både fysiskt och andligt.

Jag rekommenderar alla att läsa boken ”Medial Läkning” och alla hans andra böcker med, men en bra start är just den första boken för att få en förståelse varför just DU ska lägga om din kost och varför. Detoxen i den boken är suverän! Den är på 28 dagar och jag var inte hungrig någon gång och ändå rasade vikten. Boken finns nu mera i vår webbshop https://shop.lyztran.com/

EBV- virus är oftast roten till de mystiska sjukdomarna som t ex sköldkörtelproblem och många andra mystiska sjukdomar som läkarna inte har något svar på och många av våra vanliga livsmedel göder viruset så som ägg, mjölkprodukter, ost, gluten (vete), rapsolja, majs och ”naturliga smakämnen”. Tungmetaller är också gödning för EBV- viruset, så dessa livsmedel tar du helt enkelt bort ur din kost. Ja, det låter svårt i början men blir man frisk av det är det ju inte så mycket att välja på .

Man får helt enkelt byta ut skafferiet med helt nya produkter. Det är lite pyssel men det går:)

Viktiga livsmedel att lägga till är; selleri juice, vilda blåbär, bladspenat, koriander, ingefära,vitlök, sötpotatis, citron, apelsin, gurkmeja, avokado… ja, listan av frukt och grönt kan nog göras hur lång som helst. Läs om allt i hans bok.

Efter dessa 120 dagarna känner jag mig lite mer varm i kläderna när det gäller maten. Man får se det så här: ”Inga halvfabrikat – endast eget från grunden”.
Det blir så himla bra och smakar mycket godare. Just nu är jag inne i experimenterande med mat som passar mitt nya leverne och.. ”Vet ni? Det är kul!”

Ett plus är ju att det smittar av sig på övriga familjemedlemmar.

Nu vill jag dela med mig till dig som läser bloggen på bra recept. En början för ditt eget helande. Det kommer bli fler recept framöver ju mer jag experimenterar. När det blir bra lägger jag ut det här.

Det blir en länk till en helande soppa från Anthony Williams bok ”Thyroid Healing” samt ett recept här i bloggen på ett jättegott och nyttigt bröd som jag själv har tagit fram. Boken kan du köpa i vår webbshop, samt himalaya salt, som jag gärna använder i samband med matlagningen.

Håll till godo och lycka till!

Och du… självklart är allt ekologiska råvaror.

Länken till soppan:

Thyrod Healing Broth – Helande soppa för sköldkörteln
(av: Anthony Williams från boken Thyroid Healing)

Du kan nu köpa boken i vår webbshop här>>

Mitt eget brödrecept:

Gluten fri och vegansk limpa á la Jane
För jäsning: 2,5 tsk bikarbonat + 1 msk äppelcider- vinäger

3,5 dl fingervarmt vatten
1 medelstort rött äpple, rårivet
2 små till medelstora morötter, rårivet
1 dl russin
0,5 dl honung
2 msk sesamolja (går bra med olivolja också)
1,5 dl hasselnötter grovmixade i en mixer
1,5 dl solrosfrön
1 dl linfrön(hel)
1,5 msk fiberhusk
1,5 msk mörk psylliumfrön
2 dl kokosmjöl
2,5 dl glutenfritt havremjöl
2 tsk salt (havsalt eller himalayasalt)

Gräddas i ugnen i 225 grader i 80 minuter långt ned i ugnen.

Täck insidan av en limpform med bakplåtspapper eller pensla med olja.

1.Mät upp de torra ingredienserna och blanda dem för sig (ställ åt sidan)

2. Mät upp vatten, äpple ,morot, russin, honung, vinäger och olja i en bunke

3. Tillsätt de torra ingredienserna till degvätskan och vispa hastigt ihop till en jämn smet.
Det blir en ganska klibbig smet som snabbt sväller och stelnar när fiberhusken suger upp vätskan.
Låt smeten svälla i 10 minuter.

4.Häll eller klicka i smeten i formen och täck ytan med havremjöl så det täcker limpan.
Ställ in i ugnen och grädda i 80 minuter.

5. Ta ur brödet ur formen men hjälp av bakplåtspappret och låt svalna på galler under duk. Låt brödet svalna nästan helt innan du skär upp det.
Brödet håller sig fint 1 vecka. Ett saftigt och gott matbröd som passar utmärkt till soppan. Det är så mycket smak att du inte kommer sakna pålägg eller smör.

Lycka till!
//Jane Lyzell

Köp himalayasalt till receptet i vår webbshop här>>

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2018-07-14 22:29 #1 av: NeferNefer

Det brödet låter helt fenomenalt! Tummen upp

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-07-15 22:38 #2 av: Jane-Lyzell

1 Det är jätte gott Skrattar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.