Sköldkörteln

Läka Sköldkörteln

2018-06-02 10:44 #0 av: Jane-Lyzell

Vist går det läka sköldkörteln Men inte med traditionella skolmediciner

Ja vist går det läka sköldkörteln ! något som skolmedicinen inte talar om högt. 

Efter 20 år medicinering av min sköldkörtel med traditionellt levaxin och sk Lio - blev jag aldrig bättre utan bara sämre i min fysiska kropp och själ. 

Tillslut kom jag till en punkt i livet då jag kände leva eller dö och jag valde leva. 

Där började min läkning - jag satte mig och mediterade och bad Gud och andliga vänner om hjälp - 2 dagar senare hade jag boken" Medial läkning" i min hand 

Det blev en intressant läsning och jag sträck läste boken på 2 dagar och satt bara och nickade och hade aha upplevelser , där stod allt som jag redan anat skolmedicinen läker inte sköldkörteln den håller syntetiska hormoner igång i kroppen. Istället för den egna produktionen vilket gör sköldkörteln lat och svag i sin egna produktion.

Till på köpet blir man sjukare av medicinerna ja rent förgiftad blev jag, så pass jag bara låg och kom ingen stans - något var allvarligt fel i kroppen det kände jag. 

Följdsjukdom som blev av 20 års medicinering var - fetma c.a 50 kg övervikt - högt kolesterol -  Högt blodtryck - ledvärk- muskelvärk(fibro) - hjärndimma- förlamande trötthet.- IBS -Roshea- Tinnitus-Hjärtklappning/rusning- matthet -djupa depressioner i perioder- tappad livsvilja. 

Ja som ni ser blev jag inte bättre även om jag med healingens hjälp höll mig flytande utan den vet jag inte vad jag skulle ha gjort. 

Man kan ju tycka att efter 20 år borde sköldkörteln vara hel igen men medicinerna funkar inte så , tyvärr- anser att sjukvården fört mig och tusentals andra bakom ljuset då det finns en väg ur medicinering och att läka sköldkörteln. 

Med denna text hoppas jag fler sköldkörtelsjuka kan hitta steget till läkning igenom dessa böcker jag rekommenderar som livsviktiga- Böcker som nu mera är obligatoriska inom min healing utbildning. då det berör alla så kallade mystiska sjukdomar - de sjukdomar som sjukvården inte förstår sig på.  

Min läkning började den 12 feb-18 då förändrade jag allt i min vardags kost och började med rekommenderad Detox på 28 dagar - det var en revolution - sakta kom orken sakta tillbaks och efter en vecka hade jag gått ner 4 kg, jag som inte hade lyckats gå ner ett hekto på år . Mina tänder blev vitare och tandköttet fastare- jag tappade mindre hår- wow det blev min vändpunkt - det hände något med kroppen . 

I 28 dagars kosten äter man bara råa grönsaker och frukt och man äter ofta - jag var aldrig hungrig någon gång under denna Detox och samtidigt gick jag ner i vikt. 

EBV - Virus är roten oftast till sköldkörtelproblem(och många andra mystiska sjukdomar) och många av våra vanliga livsmedel göder viruset, som ägg , mjölkprodukter, ost,gluten(vete), rapsolja,majs och" naturliga smakämnen"

Tungmetaller är också gödning för EBV- viruset och jag själv är ju Amalgamförgiftad och det var så min sköldkörtel blev sjuk för 20 år sedan. 

Med boken Medial läkning - Kostguiden 

Förstod jag verkligen hur fel vi äter. 

Har ju alltid vetat att vi är vad vi äter men här blev det så tydligt och handen på hjärtat har jag nog inte riktigt förstått betydelsen fören nu efter kunskapen i böckerna. 

Det blir så självklart skapelsen har gett oss allt vi behöver bara vi förstår det. Frukt och Grönsaker helar dig. Och jag är ett levande bevis för detta. 

Sakta håller jag nu på att trappa ned mina mediciner man måste ta det sakta då det lagras i levern och går man för fort fram kan det göra att levern släpper löst lagret. 

Mitt största livselixir är Selleri juice som jag dricker varje morgon ett glas av och denna juice är verkligen mirakel för kroppen. Just nu är jag inne i den sista 30 dagar perioden av 3 (4 med detoxen) och nu är fokus hela sköldkörteln med kosten och jag känner hur livet kommer tillbaks för var dag som går. 

Min kropp har blivit rörligare har tappat nu 15 kg, stundtals har hjärndimman släppt och  jag är piggare . Är uppe tidigt på mornarna nu vilket aldrig hände förr. 

Jag har fått livet tillbaks igenom Anthony Williams böcker och hans bok om just läka sköldkörteln .

Jag rekommenderar dig dem - det är värt besväret - du får livet tillbaks 

Lycka till Jane 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2018-06-02 10:58 #1 av: [NeferNefer]

Hjärta

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-06-03 17:44 #2 av: [Helandeliv]

Tack för en fin artikel och jag har beställt två böcker som jag ser fram mot att läsa. Är inte så öppen för att läsa mediala böcker men den här mannen verkar  vara enkelheten själv i sin mediala uppgift och det tycker jag är  fint.

Kanske ratar jag böckerna eller så höjer jag dom till skyarna  vi får se men spännande är det och jag ser fram mot en spännande läsning .

Andevärlden dom har koll och kan hjälpa oss på alla plan både fysiskt och andligt det kan vi lita på  och nu handlar det om att se om det här är sant.

Anmäl
2018-06-03 20:23 #3 av: Jane-Lyzell

2. Härligt - Lycka till Blomma

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2018-07-09 15:51 #4 av: Jane-Lyzell

https://www.medicalmedium.com/blog/thyroids-true-purpose

rekommenderar 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2018-07-09 16:25 #5 av: [NeferNefer]

Tummen upp

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-07-12 16:30 #6 av: Marbi

Låter verkligen som om du hittat en bra väg. Jag har inte exakt samma problem men vissa saker stämmer in så jag ska nog ta och läsa böckerna och se om dom kan hjälpa mig.  Amalgam var en plåga för mig utan att jag visste det. När jag bytte tandläkare när jag var i 40-årsåldern så såg han att det var något och  skickade mig på remiss till en professor som upptäckte att jag var allergisk mot amalgamet. Då fick jag byta ut alla mina fyllningar, och det var många. Som tur var fick jag det betalt via försäkring annars hade jag inte haft råd. Mår mycket bättre i munnen nu men har fortfarande "lichen" som är kronisk.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.